Krivično i prekršajno pravo
Krivično i prekršajno pravo predstavljaju ključne oblasti prava koje regulišu postupke i sankcije za krivična i prekršajna dela. U savremenom društvu, suočavanje sa pravnim problemima u ovim oblastima može biti zastrašujuće i stresno. Uprkos tome, pravna podrška je ključna za zaštitu vaših prava i interesa. Kao iskusni advokat specijalizovan za krivično i prekršajno pravo, stojim vam na raspolaganju da vas vodim kroz ovaj kompleksan pravni teren i obezbedim vašu pravnu sigurnost.
Krivično pravo
Krivično pravo predstavlja pravnu oblast koja predstavlja primarnu aktivnost naše kancelarije. Krivično pravo podrazumeva lojalnost i međusobno poverenje advokata i okrivljenog i stručni i profesionalni odnos obe strane.Cilj koji se postiže takvim odnosom je da, postupajući u skladu sa zakonskim propisima, moralnim načelima, zahtevima i interesima ostvarimo najbolje ishode za naše klijente.
Naša kancelarija pruža usluge u svim oblastima kazneno – pravne materije, i to u:
 • Krivičnom postupku
 • Prekršajnom postupku
 • Postupku po privrednim prestupima
Naša kancelarija Vam stoji na raspolaganju 24/7, kako bi ostvarili i zaštitili Vaša prava, što podrazumeva detaljnu analizu i pripremu pred sam postupak.
Krivični postupak
Zastupamo i savetujemo klijente pred svim organima pred kojima se, prema pozitivnim zakonskim normama, može voditi krivični postupak i to pred sudovima i tužilaštvima na celokupnoj teritoriji Republike Srbije i Republike Crne Gore.
Prekršajni postupak
Naše usluge u prekršajnom postupku obuhvataju zastupanje kako u postupcima po saobraćajnim, poreskim i carinskim prekršajima.Naše usluge ne podrazumevaju samo zastupanje već i savetovanje u navedenoj materiji. Sam postupak podrazumeva aktivnu i iskrenu komunikaciju izmedju klijenta i advokata, u cilju uspešnog okončanja postupka.

Ukoliko Vam je potrebna pravna pomoć u predmetnoj materiji, ne oklevajte da nas kontaktirate.
 • Saobraćajni prekršaji, uključujući vožnju pod uticajem alkohola
 • Kršenje zakona o javnom redu
 • Prekršaji vezani za imovinu, uključujući krađe i oštećenje tuđe imovine
 • Prekršaji u vezi sa narkoticima i alkoholom
 • Ostali prekršaji u skladu sa zakonima i propisima
Kako Vam Mogu Pomoći?
Kao vaš advokat, moja primarna svrha je da vas zaštiti od nepravičnih optužbi i obezbedi da vaši pravni interesi budu pravilno zastupljeni pred sudom.
Evo kako mogu da vam pomognem:
 1. Pravna Savetovanja: Pružam jasna i razumljiva pravna savetovanja kako biste razumeli svoja prava i moguće posledice postupka.
 2. Priprema za Sudski Postupak: Spremam detaljne odbrane i strategije za slučajeve krivičnog i prekršajnog prava, uključujući prikupljanje dokaza i svedočenja.
 3. Pregovaranje: Nastojim da postignem povoljan ishod pregovaranjem sa tužilaštvom ili drugim stranama, ukoliko je to moguće.
 4. Zastupanje na Sudu: U slučaju suđenja, branim vaše interese pred sudom i pružam snažnu odbranu.
 5. Pravne Alternativa: Razmatramo pravne alternative, poput sporazuma o priznanju krivice ili uslovnog otpuštanja.
Ne morate se suočavati sa pravnim izazovima krivičnog i prekršajnog prava sami. Sa mnom kao vašim advokatom, imaćete iskusnog saveznika koji će vas voditi kroz ovaj pravni lavirint i boriti se za vaša prava. Bez obzira na težinu vašeg slučaja, moj cilj je da obezbedim pravičan ishod i minimalne posledice za vas. Kontaktirajte me danas kako bismo razgovarali o vašem slučaju i kako vam mogu pomoći. Vaša sloboda i pravda su mi na prvom mestu.
Postavite pitanje
Nudimo vam otvoren i dobar način komunikacije. Imate pitanja ili nesigurnosti? Slobodno nam postavite pitanje, tu smo da vam pomognemo.
HVALA VAM
VAŠA PORUKA JE USPEŠNO POSLATA
Poruka nije uspešno poslata. Pokušajte ponovo